За отрицателно време ген. Венцислав Мутафчийски надмина по рейтинг президента, че дори

...
За отрицателно време ген. Венцислав Мутафчийски надмина по рейтинг президента, че дори
Коментари Харесай

Ето ги и синовете на ген.Мутафчийски – близнаците Александър и Марк (Снимки):Ето ги и синовете на ген.Мутафчийски – близнаците Александър и Марк (Снимки):

За негативно време ген. Венцислав Мутафчийски надмина по рейтинг президента, че даже и премиера Борисов. Няма спор, че сега генералът и шеф на оперативния щаб за битка с ковид е най-популярната персона у нас. Освен богатата професионална биография, обаче, за генерала се знае доста малко. Личният му живот не е притежание на медиите.

Знае се, че шефът на ВМА е роден на 20 август 1964 година в Дупница. В родния му град към момента живее брат му Иво, който се занимава със личен бизнес, женен е, а с половинката му Краси имат три деца.

Ген. Мутафчийски също е горделив татко на двама пораснали синове-близнаци от брака му със брачната половинка му Елена. С нея ги събира лекарската специалност. До ден сегашен тя към момента работи като психиатър.

От известно време насам доктор Елена Мутафчийска е началник-отделение на приемно-диагностичното звено към центъра за психологично здраве „ Н. Шипковенски “ в София. Колегите ѝ я дефинират като извънреден експерт, непретенциозен и доста добър човек.

Макар израснали в семейство на двама изключителни медици, синовете на ген. Мутафчийски не припознават лекарската специалност като своя. Близнаците Марк и Александър, родени през 1994 година, потеглят по пътя на правото и стопанската система.

Марк приключва финанси, а брат му Александър – право в университета „ Нюкасъл “ в Англия. Баща им изцяло поддържа избора им, тъй като през годите най-вече страдали от непрестанната му липса вкъщи за сметка на безкомпромисното осъществяване на лекарския му дълг.

Натоварването в работата генералът компенсира с разнородни занимания. Свободно време съвсем не му остава, изключително откогато оглави Националния щаб, и самичък показа, че спи по не повече от 4 часа в денонощието, само че от момче обичал спортовете – най-много ските и плуването. Другата му огромна пристрастеност са моторите. Купил си собствен преди 6 години, само че рядко можел да се наслаждения на возилото на две гуми.

Веднъж, по време на летен отпуск, въпреки всичко съумял да го тества на път до морето, само че от този момент моторът по-често бил просто експонат в гаража.

Ето и фотоси на синовете на генерала :

 синовете на Мутафчийски

Александър и Марк (двамата най-вдясно) с компания на морски бар

 синът на Мутафчийски зрелостник

Марк като зрелостник 30.03.2020 година

 Александър Мутафчийски

Александър със свои приятелки


Инфо:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР